Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

The Turning Point...

...ή κατά το ελληνικότερον "η κρίσιμη καμπή". Ένας τριαντάρης, όπως είμαι εγώ, δύσκολο να πει ότι η κρίσιμη καμπή αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα. Σε όλους τους τομείς. Εγώ, εντούτοις, πιθανόν αποτελώ εξαίρεση. Σε λίγο αγγίζω τα τριάντα ένα, δεν είμαι πια και τόσο νέος, ο χρόνος δεν μου αρκεί για όλες μου τις ασχολίες, και η δουλειά πάει από το (πολύ) κακό στο χειρότερο. Αν και σε προσωπικό επίπεδο είμαι αρκετά καλά, δεν έχω την πολυτέλεια λόγω έλλειψης διάθεσης, αλλά και χρόνου, να εξετάσω λεπτομερώς, αν τελικά προτιμάω για σύντροφο την Ε. ή την Μ. -καθότι πρώτη φορά αισθάνομαι τόσο μπερδεμένος στο εν λόγω επίπεδο της ζωής μου. Καλλονές αμφότερες (η πρώτη μάλιστα έχει δουλέψει και σαν μοντέλο για την "All About") αγνοούν φυσικά η μία την ύπαρξη της άλλης. Και αν η Ε. βρίσκεται, λόγω ανταλλαγής με το πρόγραμμα Erasmus, στο Gratz δεν παραλείπει ποτέ να με παίρνει τηλέφωνο δύο φορές καθημερινά και να μιλάμε με τις ώρες. Είναι πολύ τρυφερή και εγώ πραγματικά ερωτευμένος μαζί της. Από την άλλη είναι η Μ., μένει στη Γλυφάδα (ελπίζω να μην παρακολουθεί το blog μου, είναι και η ίδια blogger, αλλά αγνώστου διεύθυνσης) μου έκανε ανοιχτό κόρτε και ενέδωσα λόγω μειωμένων αντιστάσεων και καθότι τη φλέρταρα διακριτικά εδώ και μήνες. Ως χαρακτήρας είμαι απόλυτα σταθερός, ωστόσο να που μία άυλη οντότητα εμφανίστηκε και καθορίζει πλέον τη ζωή μου, και μάλιστα με βάση συγκεχυμένες προτιμήσεις. Μεταξύ χοιρινού και κοτόπουλου θα επιλέξω σίγουρα κοτόπουλο. Μεταξύ της Ε. και της Μ. δεν ξέρω ποια είναι το κοτόπουλο για να την επιλέξω. Και τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία γιατί πραγματικά είμαι σφόδρα ερωτευμένος και με τις δύο. Και ήδη μου τριβελίζει το μυαλό πώς θα τελειώσω την μία από τις δύο σχέσεις τον Σεπτέμβριο, όταν η Ε. επιστρέψει από την Αυστρία. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σκεφτόμουν ότι μέχρι τότε έχω καιρό, αλλά αν και οι δύο με ερωτευτούν το ίδιο και εγώ έχω τις ίδιες συγκεχυμένες απόψεις πώς θα το πω είτε στη μία είτε στην άλλη; Βασανίζομαι γιατί αν και η Mae West είπε "When caught between two evils, i generally pick the one i' ve never tried before" εγώ έχω να πω πως unfortunately, i' ve tried both of them...

9 σχόλια:

Σταλαγματιά είπε...

Εγώ θα σου πω πως είσαι ακόμη πληγωμένος (μην μου θυμώσεις γιαυτό) και γιαυτό είσαι αναποφάσιστος, όμως να ξέρεις πως μόνο μπελάδες θα σου φέρει αυτή η αδυναμία επιλογής όπως επίσης θα σου πω πως δεν είναι δίκαιο για εκείνες να αποτελούν πρόσωπο τρίτο χωρίς να το ξέρουν και χωρίς να το έχουν επιλέξει.

Ότι μπορείς να κάνεις τώρα λένε μην το αναβάλεις για αύριο!!

Χαίρομαι που γύρισες ξανά :)
Φιλί

Αναστασία

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Δεν είναι ζήτημα διάθεσης ή χρόνου αλλά απόφασης που σύντομα πρέπει να πάρεις.
Αν το μάθουν θα πληγωθούν και εσύ ...άκρη δε θα βγάζεις.
Για τέτοια είσαι τώρα;...

Χαίρομαι που ξαναγράφεις
:-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

L' Aesthete Soleil είπε...

Καλησπέρα!
@Σταλαγματιά
Καλή μου Αναστασία δεν είμαι πληγωμένος διότι κατά κάποιον τρόπο δικαιώθηκα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, ίσως στο προσεχές μέλλον. Αυτά που περιγράφω είναι αληθινά αισθήματα. Τουλάχιστον για αυτά δεν αμφιβάλλω.
@ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ
Το ξέρω ότι πρέπει να αποφασίσω. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο, αν και ξέρω ότι πρέπει να γίνει.

Ματίλδη είπε...

Ξέρω πως δεν ζητάς απόψεις ή γνώμες, αλλά εγώ στη θέση σου θα τις άφηνα και τις δυο... Καλό θα σου κάνει να βουτήξεις λίγο στη μοναξιά σου, ν' ανασυγκροτηθείς, να σκεφτείς -είναι κι η ηλικία μας τέτοια που προσφέρεται. Μόνο έτσι θα καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις και θα είσαι έτοιμος για το Μεγάλο Έρωτα που θα σε συνεπάρει και συνειδητά θα είσαι εκεί, χωρίς να ξοδεύεσαι δεξιά κι αριστερά... Αν θες, άκου την παλιά :) Δοκιμασμένη η συνταγή.
Σου στέλνω ένα ζευγάρι σκούρες κουρτίνες, μη σε τυφλώσει ο ήλιος ;)

One Happy Dot είπε...

Πωπω ξύλο που θα φας...!!
:)

L' Aesthete Soleil είπε...

Καλησπέρα.
@Ματίλδη
Αφού έβαλα τα σκούρα παραπετάσματα μπροστά μου έχω να πω ότι μάλλον την μοναξιά την έζησα και στο μακρινό παρελθόν και στο πρόσφατο. Και δε θα έλεγα ότι της έχω πολλή αδυναμία. Εξάλλου δεν πρόκειται για απλά προτάσεις για συντροφιά. Με τις κοπέλες είμαι ερωτευμένος και με προβληματίζει ποια θα είναι η υποψήφια...
@One Happy Dot
Βλέπω τη βρεγμένη σανίδα και τρέμω :-))))

celsius33 είπε...

κοίτα να το χαρείς και όπου βγει, αυτό έχω να πω, άλλωστε τα 30 είναι τόσο πιο υποσχόμενα και πολυποίκιλα από τα δικά μου 37:)

Ματίλδη είπε...

Τακ τακ...
Εγώ είμαι, στο παράθυρο. Για άνοιξε λίγο το πατζούρι...
Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που τα μιλάγαμε... Τελικά; Τι έκανες τελικά; Ή τι αφέθηκες να γίνει; :) Απ' την καρδιά μου μέσα, εύχομαι να είσαι πολύ καλά, ό,τι κι αν έγινε.
Μπόρα Καλοκαιρινή να σε δροσίσει.

L' Aesthete Soleil είπε...

Καλημέρα!
@celsius
Αυτό προσπαθώ...
@Ματίλδη
Τί έγινε; Τίποτα! Τον Σεπτέμβριο θα αποφασίσω.