Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Do i smell like a birthday cake?

Εχθές 12 Νοεμβρίου έκλεισα έναν ολόκληρο χρόνο στην μπλογκόσφαιρα, εννοώντας ως ενεργό μέλος (συμμετέχων) και όχι μόνο ως επισκέπτης. Ευχαριστώ θερμά όλους (όλους, όλους!) όσοι με επισκέφτηκαν και αντάλλαξαν μαζί μου σκέψεις, απόψεις και κυρίως, όλους όσοι διαφώνησαν. Με έκαναν να αντιμετωπίσω από διαφορετική σκοπιά κάποια από τα θέματα που διαπραγματεύτηκα σε κάποιες αναρτήσεις. Τα μόνα σχόλια που ίσως θα ήθελα θα ήταν να μου εκφράσετε την προτίμησή σας σε μία ανάρτηση και το λόγο για τον οποίο την επιλέξατε ή ποια μισήσατε. Από όσες θυμάστε. Περιμένω τους αγαπημένους one happy dot, manetarius, faraona, spy, seniorita, 3 parties a day, dynx, celsius33, blogoulis, tovene592, νεράιδα της βροχής, gina, aura, βιολιστή στη στέγη, κασταλία, mahler 76, antoine, nina, pisoglendis, she, akanonisti, houlk, eva stamou, christina, epikuros, alx599, anastasia, meltemi, helena, oblivion, kyzikos, butterfly, madame de la luna, leviathan, ηλιαχτίδα, mairouli, ώρα του τέλους, μάρκο τ, vanessa, δήμητρα, ελευθερία αραβανή, adamantia, naf, lila, σειρήνα, πυγμαλίωνα, φύρδην-μίγδην, ιμμαήλ, αχτίδα, sanity loss era, manos, angel vs life, ανεμοσκορπίσματα, taxitzou, philippa, hamomilaki, neni, aris, toymaker, sloboda, katerina και όλους όσοι διαφεύγουν από την μνήμη μου. Μετά περάστε για τούρτα! :-)

70 σχόλια:

She είπε...

Θυμάμαι εκείνη με το παλικάρι που δούλευε σε συνεργείο και αναφερόσουν στο χάσμα του επιπέδου μόρφωσης και στην συνύπαρξη των δύο ανθρώπων παραβλέποντας το. Έτσι ξεκίνησα να σε διαβάζω :)
Μπορώ να έχω ΤΩΡΑ το κομμάτι με το κερασάκι παρακαλώ;

tovenito είπε...

happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday dear blogger
happy birthday aesthete!

εγώ ως πιο πρόσφατος επιλέγω τις αναρτήσεις του γάμου.
ίσως επειδή ήταν σαν να βλέπω νάσιοναλ τζεογκράφικ. ξέρω ότι είναι "μέρη" που δεν θα ζήσω ποτέ! λολ

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!
Χαρούμενα μπλογκογενέθλια, να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά να μοιράζεσαι μαζί μας εμπειρίες και συναισθήματα.

Εγώ ως πρόσφατη fun σου, σκόνταψα στις του γάμου σου αναρτήσεις. Πρώτον με κέρδισε η αγάπη και η απροκάλυπτη λατρεία στο πρόσωπο της καλής σου (εκτιμώ τους άνδρες που το φωνάζουν σαν το Γλάρο μου... καλά αυτόν τον λατρεύω...-γελάς;), τα ορθογραφημένα και συντακτικά άρτια κείμενά σου, τη παιδεία σου και τη σοβαρότητα των αναρτήσεών σου. Και να σκεφτείς πως δε βρήκα το χρόνο να τι μελετήσω όλες.
Και του χρόνου, να είσαι καλά,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές
(υ.γ. πού είναι το γλυκό και έχω λιγούρα...)

Angel Vs Life είπε...

na ta xiliaseis euxomai, giati eisai apo ekeinous pou exoun pragmata na poun. mou aresan ki emena oi anartiseis tou gamou kai ta peri pylis - eixa taxidepsei ki ego tote kai xarika les kai imoun moro. telospanton... ta kalytera euxomai!

celsius33 είπε...

τα του γάμου σου μου άρεσαν και κάποια κείμενα αποκαλυπτικής κοινωνικής κριτικής για τη σύγχρονη ζωή καθημάς. Να τα χιλιάσεις!

Δήμητρα είπε...

Αχμ...και γω πρόσφατη είμαι...Μετά γάμου εποχή....
Αυτές που κρατάω είναι το ποστ του γάμου σας,οι φωτογραφίες που μας είχες αναρτήσει και εκείνο εκεί το ξανθό με το οποίο γέλασα....
Όσο για την τούρτα θέλω σοκολάτα φράουλα....Όχι την άσπρη που μας έβαλες εκεί,,,απαπαπαπα

Σταλαγματιά είπε...

Και τώρα μπήκα να σου πω πως χάθηκες,
λοιπόν εγώ είμαι φρέσκια στο χώρο σου και δεν ξέρω πολλές αναρτήσεις σου αλλά θυμάμαι εκείνη που μου άρεσε πολύ,
εκείνη με τις περιπλανήσεις εκείνου του σκύλου.

Λοιπόν χρόνια πολλά και να γιορτάσεις πολλά πολλά ακόμα.
Και μην χάνεσαι

ds είπε...

Χρόνια Πολλά!

Δεν ξέρεις τι μου έκανες σήμερα: είχα τόσο διάβασμα και καθόμουν να διαβάζω μία-μία τις αναρτήσεις σου που δεν είχα ξαναδιαβάσει.

Ως καλύτερες θα διάλεγα δύο:
-"Βγάλτε την μπλούζα σας". Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που άφησα σχόλιο, ίσως και η πρώτη μου επαφή με το blog σου. Όταν την είδα είπα από μέσα μου "Θεε μου όχι πάλι ένα άλλο gay blog!!!" Χαίρομαι που διαψεύστηκα τελικά (όχι επειδή έχω κάτι εναντίον των gay απλά υπάρχουν υπεραρκετά gay blogs!)
-"Από Ψηλά", επειδή μου άρεσε η εικόνα της κυρίας στο περβάζι. Την φανταζόμουν τις καλοκαιρινές νύχτες να ακούει τη νοσταλγία της Σονάτας χωρίς να ξέρει καν τι είναι, αλλα παρ'όλα αυτά να την αγγίζει η μουσική.

Το χειρότερο post για μένα αυτό για τη συναυλία Madonna. Enough is enough!

ΥΓ. Σε μία ανάρτηση αναφέρεις κάποιον φίλο της συζύγου σου από Bristol. Επειδή σπούδασα Bristol, να σε ρωτήσω είχες πάει ποτέ να μείνεις;

L' Aesthete Soleil είπε...

Αγαπημένοι διαδικτυακοί μου φίλοι ευχαριστώ για τις ευχές. Νιώθω ιδιαίτερα κολακευμένος (τόσο που αρχίζω να ανησυχώ!)
@she
Πολλοί άρχιζαν να διαβάζουν το blog από εκείνη την ανάρτηση. Τα μαρασκίνο δεν μου αρέσουν, οπότε είναι όλα δικά σου!
@tovene592
Tου γάμου; Αχ και δεν είσαι ο μόνος... National Geographic; Που να δεις όταν θα επιστρέψω από την λατρεμένη Αυστρία! Ευχαριστώ για τα εμπνευσμένα, ομολογουμένως, στιχάκια!
@φύρδην-μίγδην
Thank you, thank you! Γιατί νιώθω σαν τον Μπαμπινιώτη ξαφνικά; (Μα νά τον φαίνεται που ξεπροβάλλει σαν ποδοβολητό σελήνης ο λόγιος αισθητιστής!)
@angel vs life
Αγαπημένε αναγνώστα με το τόσο υπέροχο nickname (μετά από το δικό μου φυσικά... χμ,χμ), άλλος ένας λάτρης του γάμου της χρονιάς!
@celsius33
Eυχαριστώ αγαπητέ Κέλσιε.
@δήμητρα
Η τούρτα είναι καμουφλαρισμένη! Γιατί εάν δεν ήταν σοκολάτα ποιος την άκουγε την one happy dot; Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια δημητρούλα...
@anastasia
Λατρεύω το blog σου και το διαβάζω ανελλιπώς. Αν και όλα τα blog των αναγνωστών μου είναι τουλάχιστον αξιόλογα και ειλικρινά δεν έχω πρόθεση να φανώ κόλακας. Θυμάμαι που σου άρεσε εκείνη η ανάρτηση. Ήμουν σίγουρος ότι εκείνη θα διάλεγες...
@dynx
Απολογούμαι φίλτατε. Γράφοντας την χθεσινή ανάρτηση εσένα είχα στο μυαλό μου όταν έλεγα "ευχαριστώ ιδιαίτερα κι εσάς που διαφωνείτε".
Όντως η πρώτη σου επίσκεψη ήταν εκείνη με τον επιδειξία του Χόλιγουντ. Και εγώ gay? Τρόμαξα προς στιγμήν! Αλλά το συνειδητοποίησες εγκαίρως. Αν και gay αναγνώστες έχω και φίλους! Την έκαψες την Madonna. Tην καημένη... :-))) Όσον αφορά το Βristol η σύζυγος έκανε το δεύτερο μεταπτυχιακό της εκεί. Το λάτρεψε και δεν μπορούσε να συνέλθει. Εγώ να δεις όταν επέστρεψε! Την επισκέφθηκα όταν ήταν εκεί.

βιολιστης στη στεγη είπε...

Αισθητιστή μου να σου πώ να τα χιλιάσεις; Τα ποστ εννοώ. Γιατί όχι;
Απο τις αναρτήσεις σου, όσες έχω διαβάσει φυσικά, μου άρεσε πολύ η "Καλό μήνα" για την λιτή και τόσο περιεκτική ευχή που διατύπωσες, αλλά και για την πραγματικά υπέροχη φωτογραφία απο τον γάμο σου, τόσο ιδιαίτερη, τόσο ξεχωριστή!
Να είσαι πάντα καλά και πάντα ακούραστος για πολλές πολλές ακόμα βόλτες στην μπλογκόσφαιρα!

Angel Vs Life είπε...

thanx for the compliment :o)

George Tsitiridis είπε...

Xronia Polla na ta xiliaseis
Λοιπόν εμένα μου άρεσαν οι αναρτήσεις
Μεθαύριο κρεμάται επι αγχόνης
και το Τιμής Ενεκεν
διότι ήταν πραγματικά απλά , καθημερινά και μέσα τους διέκρινες την χαρά και την προσωπική σου ευτυχία.
Γ αυτο και μόνο το λόγο τα θεωρώ μοναδικά.

One Happy Dot είπε...

εμ εμ εμ...λάτρεψα τις περιπλανήσεις ενός σκυλιού και ενός χαμστερ όπου δάκρυσα, ανατρίχιασα και παράλληλα αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που ζω στην καλή πλευρά της πόλης...κι ας είναι η κακή της πλευρά που πολλές φορές με κρατάει ξύπνια τα βράδια. Σε γνωρισα μέσα από τη θηλειά που είχες τότε αποφασίσει να βάλεις και ανακοίνωσες απλά και όμορφα το γάμο σου...Από τότε σε παρ-ακολουθώ και χαίρομαι με τις χαρές σου ενω οι αφορμές που μου δίνεις για παραπάνω σκέψη και προβληματισμό με κάνου να σε εκτιμώ ακόμα πιο πολύ! Καλή συνέχεια!!!
Να πάρω τώρα το μεγαλύτερο κομμάτι γιατί είμαι πιο ψηλή από τα άλλα παιδάκια? :P

Ηλιαχτίς είπε...

Χρόνια σου Πολλά!!
Πάντα καλά να είσαι εύχομαι και πάντα να γράφεις αναρτήσεις!
Δυστυχώς είμαι πολύ πρόσφατη αναγνώστρια σου για να μπορέσω να διαλέξω Μια ανάρτησή σου!
Μπορώ όμως να πω πως αυτό που κάνει τον καθένα να ξεχωρίζει, είναι ο τρόπος που γράφει και αγκαλιάζει κάποια θέματα χαρίζοντας στον αναγνώστη την δική του οπτική γωνία!
Και σε αυτό έχεις μια δική σου μοναδικότητα και να την κρατήσεις!!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!
Σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

Να ευχηθώ να εκατοστήσεις τα μπλογκοέτη σου και να συνεχίσεις να φωτίζεις τα σοκάκια του διαδικτύου.
Προσωπικά, από τις αναρτήσεις σου προτιμώ το 'περιπλανήσεις ενός σκυλιού και ενός χάμστερ'. Βρήκα πολύ έξυπνη τη σύλληψη και πολύ καλή την απόδοσή της. Γενικά, μου αρέσουν οι αναρτήσεις, που μπλέκουν -σα παραμύθι- με τη φαντασία και αφήνουν μέσω αυτής να διαφανεί η οπτική του συγγραφέα για τη ζωή.
Πολύ, μου άρεσε και το "Ι LOVE YOU! JE T' AIME! TI AMO! ΣΕ ΑΓΑΠΩ!". Θεωρώ μεγάλη μαγκιά στη στεγνή και μίζερη κοινωνία των 'προτύπων' και των προ-κατ μοντέλων, που ζούμε, να εκδηλώνει ένας Αντρας τα αισθήματά του, χωρίς φόβο, αλλά με ...πολύ πάθος.
(Μικρό κομμάτι παρακαλώ, κάνω δίαιτα...)

L' Aesthete Soleil είπε...

Με συγκινήσατε πάλι άπαντες!
@βιολιστής στη στέγη
Πρωτότυπη επιλογή, με κάνει και χαίρομαι!
@angel vs life
Rien mon ami.
@pisoglendis
Μοναδικά; Με κολακεύετε αγαπητέ.
@one happy dot
Koμμάτι; Αστειεύεσαι; Για σένα έχω μία ολόκληρη τούτα καλυμμένη με Nutella! Aλλά κόψε κάτι! Με τέτοια συγκινησιακή φόρτιση πώς θα αντέξεις την extra jumbo σοκολάτα που θα σαου φέρω από την Αυστρία; (Ξέρεις αυτή χωρίς τις σταφίδες!) :-)
@ηλιαχτίδα
Σας ευχαριστώ θερμά, σας εκτιμώ βαθύτατα.
@hοulk
Ξέρεις τι μου έχεις κάνει; Να κάνω λάθος όταν ως κριτικός κινηματογράφου αναφέρομαι στον Hulk. Έχω μπερδευτεί και τον έχω ονομάσει Houlk σε προφορικό λόγο! Πάντως ευχαριστώ για τα λόγια σου.
Τώρα για τη δίαιτα τί να πω; Μία εξαίρεση δεν μπορείτε να κάνετε;

Χριστίνα είπε...

Καλέ μου φίλε, σου εύχομαι να τα μπλογκο-εκατοστήσεις...
Γενικά μου αρέσει ιδιαίτερα η γραφή σου, γι αυτό και παραμένω πιστή αναγνώστριά σου..
Στην μνήμη μου έχω την πιο πρόσφατη ανάρτησή σου, την "Τεμαχίζοντας την Καλλίστη"...
Με άγγιξε ιδιαίτερα, και γι αυτό εκφράστηκα με σχόλιό μου..

Σου εύχομαι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

Antoine είπε...

Τα ηλεκτρονικά γενέθλια είναι τέλεια! Αρχικά, να σου ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να συνεχίσεις ακόμη ένα χρόνο και μετά να σου δώσω πάλι την ίδια ευχή!

Λοιπόν, η ανάρτηση που μου έχει εντυπωθεί στο μταλό είναι το γαμήλιο ταξίδι στην Κέρκυρα!!! Ναι, ναι! Αυτό!

Υ.Γ. Μου είχες ζητήσει Ιερώνυμο Μπος. Δεν το έχω ξεχάσει, απλώς δεν έχω ιδιαίτερα πολύ χρόνο. Ωστόσο, θα τον δεις δημοσιευμένο πριν αλλάξει ο χρόνος!

Καλά να περνάς, αισθητιστή ήλιε!

vanessa είπε...

Πριν ένα χρόνο δεν είχα γεννηθεί. Μπήκα οπότε ως λαθρεπιβάτης σε παλιά σου ποστ και κόλλησα στο πρώτο. Έγραφες για τον Σινάτρα και την Μπίλι Χόλιντει. Και το χιούμορ σου καυστικό έβαλε σήμερα την Γαρμπή στην αφάνεια που κατά τη γνώμη μου της αξίζει. Η πρώτη κραυγή του ανθρώπου έρχεται με τη γέννησή του και νομίζω πως αυτή πρέπει να γιορτάζεις σήμερα. Καλή συνέχεια μέσα από την καρδιά μου.

mahler76 είπε...

Λοιπόν εγώ θα ευχηθώ, πρωτίστως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

όσον αφορά τις αναρτήσεις μου έχει μείνει αυτή του Γάμου. Δυστυχώς όταν σε ανακάλυψα δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου όπως παλαιότερα για να κοιτάξω και όλες τις παλιές σου αναρτήσεις.

Αν μου αρέσει κάτι, γενικά είναι η ευγένεια που βγάζουν τα γραπτά σου. Δεν ξέρω αν το έθεσα καλά αυτό που θέλω να πώ, άλλα πάνω κάτω αυτό είναι.
Καλό βράδυ.

Unknown είπε...

χαρούμενα και γλυκά γεννέθλια, σου εύχομαι. όσο αντέχεις, να μας δίνεις όμορφες καταθέσεις της ψυχής σου, όπως ήδη κάνεις ως τα τώρα...

εγώ ως συναισθηματική προτιμώ εκείνη την ανάρτηση που είχες γράψει για το ότι αγαπάς τη γυναίκα σου και θες να το λες και μέσα από δω :))

φιλιά βρόχινα...

L' Aesthete Soleil είπε...

Ώρα 03:34 και χαίρομαι που μου δίνεται και πάλι η ευκαιρία να σας γράψω. Οι ευχές σας είναι κάτι που δέχομαι με ευχαρίστηση καθώς τρέφω αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης προς όλους εσάς...
@christina
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πιστή αναγνώστρια!
@antoine
Καλά να περνάς κι εσύ φίλε μου και εύχομαι να συνεχίσεις να μας προσφέρεις πολύτιμες πληροφορίες για μεγάλους εικαστικούς.
@vanessa
Χαιρετώ την μεγάλη καλλιτέχνιδα, της οποίας έργο χαίρομαι που διακοσμεί το σπίτι μου. Πού τη θυμήθηκες αυτή την ανάρτηση; Πάντως δεν είναι η πρώτη καλή μου Vanessa. Υπάρχουν και παλαιότερες... :-)
@mahler76
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις και πραγματικά σε ευχαριστώ θερμά!
@νεράιδα της βροχής
Όμορφη η νέα σου φωτογραφία. Σε ευχαριστώ που μας αγγίζεις με το μαγικό σου ραβδάκι, το οποίο αποτελείται από λυρικούς στίχους!

kyzikos είπε...

γεια σου αισθητιστή και ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ. άντε φέτος έγινες και ενός χρονών και γαμπρός,ποιός τη χάρη σου.
αυτό σου το ποστ έγινε αφορμή να δω όλες τις προηγούμενες σου αναρτήσεις από το σημείο που άρχιζα να σε διαβάζω. και άρχισα λίγο πριν το γάμο σου.
ομολογώ ότι έχεις αναρτήσει πολύ ωραία ποστ παλιότερα, γιατί ενώ άρχισα να διαβάζω τις εμπειρίες σου από το μυστήριο του γάμου, δεν μπορώ να πω ότι με ενδιέφερε και τόσο πολύ. και αυτό γιατί ενώ χαίρομαι όταν κάποιος παντρεύεται, βρε παιδί μου δεν σε ξέρω και προσωπικά για να χαρώ και ιδιαίτερα.ούτε καλά καλά τη νύφη δεν ξέρω για να σου πω βρε μπαγάσα μας πήρες το καλύτερο κομμάτι:))
τέλος πάντων οι αναρτήσεις σου έχουν μία ποικιλία θεμάτων που μ'αρέσει και ένα χιούμορ που επίσης μ'αρέσει.δεν είναι τόσο αυτοαναφορικές (καλό αυτό)και μας ενημερώνουν πολλές φορές για θέματα που αγνοούμε (επίσης καλό).
μου κανε εντύπωση το ποστ για το ηχητικό ντοκουμέντο για τον Wilde και εμπνεύστηκα να κάνω ένα ποστ για την Bernhardt. γέλασα για το savoir-vivre και δεν ήξερα καθόλου πως γίνεται το φουά-γκρα (τώρα πια και να μου τύχει να το φαω θα σκεφτώ να το δοκιμάσω), όπως επίσης και το ποστ για το Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.
με λίγα λόγια θα προτιμούσα να συνεχίσεις να αναφέρεσαι σε θέματα που σε απασχολούν σαν παρατηρητής και ίσως και σαν μέτοχος των γεγονότων.
να σαι καλά.
τέλος κάνε μια γιορτή να μας παίξεις και αυτή τη σονάτα :)

kyzikos είπε...

α!και βέβαια μην φτιάξεις κάτι σύνθετο. απλά λίγο φιλέτο μινιόν με ξυνόμηλα και κάστανα είναι αρκετό.μπορώ εγώ να φέρω φρέσκο φουα-γκρά από τη φάρμα μου στις όχθες του Λειγήρα.

L' Aesthete Soleil είπε...

Ευχαριστώ Κyzikos που αναφέρεις τις προτιμήσεις σου. Η λογική που ήθελα να έχει το ιστολόγιό μου ήταν ακριβώς η αναφορά σε θέματα κοινωνικού περιεχομένου. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο, καταντάει βαρετό ακόμα και για τον συγγραφέα. Αλλά συχνά πυκνά αναφέρομαι σε τέτοια περιστατικά. Τώρα εάν καίγεσαι να ακούσεις τη σονάτα από εμένα, μπορώ να ανεβάσω ένα βιντεάκι στο you tube μην μου πάθεις και τίποτα! :-)

faraona είπε...

Αχχχχ!!!
Κι εγω βρε την ιδια μερα γενεθλιαααα!!!Τι συμπτωση ηταν αυτηηη!!!
Και δεν το πηρα χαμπαρι ε?
Ειμαι ασυγχωρητη.
Πολλα φιλια αγόρι μου να τα εκατοστίσει το μπλογκ σου ,να μοιράζεσαι μαζι μας πάντα μόνο χαρες .Να μην υπαρχουν λύπες κι αν υπάρξουν ναναι απ αυτες που ξεπερνιόυνται γρήγορα.
Νασαι γερος και δυνατός παντα και ευχομαι να περασουμε μαζι τον χειμωνα που έρχεται καθως και πολλους αλλους ακομη.
Φιλια πολλα σταυρωτα

L' Aesthete Soleil είπε...

Φιλιά, φιλιά και αντεύχομαι! Να τα εκατοστήσει το ιστολόγιό σου και να αναρτήσεις κι άλλες πολλές υπέροχες φωογραφίες! Θα περάσω για κέρασμα!

oblivion είπε...

χρόνια πολλά κι από μένα! και εξίσου εμπνευσμένη συνέχεια εύχομαι!
θυμάμαι πολύ έντονα το .."ακόμα μια θλιβερή εικόνα" - με άγγιξε πάρα πολύ!
αλλά και το πόσο διασκέδασα με αρκετά ποστ, όπως το just another new flirt..
αλλά αν κάτσω και θυμηθώ θα βρω κι άλλα πολλά..
χρόνια πολλά και πάλι! :)

Sanity Loss Era είπε...

Εγω προσφατα σε εμαθα και θα πω το πρωτο ποστ που διαβασα σε σενα και ειναι αυτο που με κανε να σε βαλω στο μπλογκρολ! Το just another new flirt ή καπως ετσι... Φιλια!

manetarius είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!! Το ξέρω οτι θα φανώ πεζή αλλά το αγαπημένο μου ποστ ήταν αυτό με το βούρλο... (just another flirt) γέλασα πάρα πολύ!!! Επίσης γέλασα πολύ με το πόστ του Παπακαλιάτη (ναι έκανα μι αναδρομή...) αλλά επειδή αν συνεχίσω να διαβάζω παλιότερα ποστάκια..φοβάμαι οτι 1ον θα με απολύσουν και 2ον είναι σίγουρο οτι θα βρω κι άλλα οπότε...δεν θα κάνεις σωστό γκάλοπ!!!
...ααα...τρέχω να φάω τούρταααα...πάλι έφτασα αργά και δεν θα μείνει κομμάτιιιιι....

seniorita είπε...

αχ χρόνια πολλά και καλές αναρτήσεις εύχομαι!!
εμένα μου άρεσαν όλες οι αναρτήσεις σου από τότε που άρχισα να σε διαβάζω,ξεχωρίζω τις περιπλανήσεις του σκυλιού και του χάμστερ και εκείνη με το φαντασματάκι στο σπίτι!

L' Aesthete Soleil είπε...

Καλησπέρα σε όλους!
@oblivion
Ευχαριστώ φίλε!
@sanity loss era
Και σε άλλους άρεσε αυτό. Να που η ζωή προσφέρει αφειδώς θέματα για γέλια (και για κλάματα!)
@manetarius
χαχαχα! Δεν παίζεσαι!
@seniorita
Αχ αυτό το φάντασμα... Ακόμα δεν το πιάσαμε... :-)

lila είπε...

Χρόνια σας πολλά,να τα ...εκατοστήσετε!
Αν και υπήρξες πολυγραφότατος όλους αυτούς τους μήνες,οι αναρτήσεις που εγώ ξεχώρισα είναι δύο.
Είναι η ανάρτηση "Από ψηλά..." που με συγκίνησε και η ανάρτηση "Tired but happy" με την γλαφυρότατη περιγραφή του γάμου σου.
Να είσαι καλά και να συνεχίζεις να γράφεις,γιατί το κάνεις αξαιρετικά καλα.
Καλό βράδυ

aKanonisti είπε...

Να τα εκατοστησεις???
Δεν μου φαίνεται καλή σαν ευχή... αλλά... μόνο αυτή μου έρχεται τώρα στο μυαλό...
Εγώ σε ανακάλυψα σε μία ανάρτηση.. για το Πάρκο Τριτση...
Επειδή με ενδιαφέρει και ασχολούμαι με το πάρκο...
Ξαναήρθα...
Υπέροχες αναρτήσεις έκανες πολλές...
Πιο αγαπημένη είναι για μένα αυτή με τον Οσκαρ Γουαιλντ...
(έδωσες άλλη διάσταση στην σχέση μου μαζί του.....)
Μου αρέσει ο τρόπο που γράφεις... ασφαλώς... τα θέματα που διαλέγεις και γενικά η ποιότητα και η πολυμορφία που έχει το βλογ σου...

Ευχές.. γενικότερες....
βλογοευχές....

L' Aesthete Soleil είπε...

Καλησπέρα!
@lila
Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Διαβάζω το κομψό blog σου από την ημέρα που δημιουργήθηκε. Και ομολογώ ότι είναι πολύ ενδιαφέρον!
@akanonisti
Θυμάμαι ότι ήσουν η πρώτη που απάντησες στην ανάρτηση για τον Oscar Wilde λέγοντας "...με τρέλανες...". :-)

neni είπε...

Είμαι και εγώ εδώ εεε..Άργησα λίγο αλλά πιστεύω η τούρτα να έμεινε.Μην μου πεις ότι την φάγατε όλη;;;
Σε ευχαριστώ ιδιαίτερα που με θυμήθηκες και ανέφερες το όνομα μου προσωπικά.Δεν το περίμενα.
Τρώω την τούρτα και επανέρχομαι.(μεγάλο κομμάτι εεε..)
Σε χαιρετώ..

nina είπε...

Yes, you do!
Happy birthday!
Η ιστορία που θυμάμαι και γέλασα αρκετά ήταν εκείνη με το φίλο σου και την όμορφη "γλάστρα" στο γραφείο του!
:))

Eva Stamou είπε...

Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια.

Είμαι από αυτούς που ανακάλυψαν το ιστολόγιό σου σχετικά πρόσφατα ψάχνοντας στο ίντερνετ κείμενα για τη Μαντόνα. Το δικό σου μου άρεσε γιατί ήταν καλογραμμένο και δεν αναπαρήγαγε τα ίδια και τα ίδια και γι αυτό αποφάσισα ν' αφήσω σχόλιο. 'Αλλες πρόσφατες αναρτήσεις που μου άρεσαν είναι το κείμενο για την Σάρα Πέιλιν, το just another new flirt και φυσικά το κείμενο για την Καλλίστη.

faraona είπε...

Που εισαι συ καλε?
Σε χάσαμε...

φιλια
νασαι καλα ε?

L' Aesthete Soleil είπε...

Καλησπέρα σε όλους!
@neni
Είμαι ιδιαίτερα πιστός αναγνώστης σου, άσχετα εάν αφήνω πάντοτε σχόλιο. Εδώ και καιρό σε διαβάζω καθημερινά.
@nina
Και εσύ και πολλοί άλλοι γέλασαν με την άτυχη Ανθούλα... :-)
@eva stamou
Τα σχόλιά σας χαρακτηρίζονται πάντα από γαλλική αβρότητα και σας ευχαριστώ για μία ακόμα φορά.
@faraona
Σε λίγο καιρό θα επανέλθω. Μην με παρεξηγείς δεν κάνω κάτι εσκεμμένα...

neni είπε...

Την καλησπέρα μου φίλε μου.Με συγκινεί το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστώ που με παρακολουθείτε.
Μου χαρίσατε ένα υπέροχο χαμόγελο καθώς σας διάβαζα.Αυτό το "καθημερινά" ήταν υπέροχο.Δεν έχω λόγια.Αφήστε μου σχόλια ελεύθερα ακριβώς όπως τα σκέφτεστε.Αυτή είναι και η ουσία στο χωματόδρομο.
Σας χαιρετώ.Μια δημιουργική και χαρούμενη Κυριακή να έχετε.

Mairouli είπε...

happy birthday n keep going!

από τα αγαπημένα μου blog...
ενδιαφέρουσες αναρτήσεις, εμπνευσμένες από την καθημερινή ζωή και όχι μόνο...Μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις..
Απο τις αναρτήσεις σου, γέλασα πάρα πολύ με το another new flirt και προβληματίστηκα με την κατάληξη της συμφοιτητριάς σου, που τυχαία την συνάντησες.

Άντε περιμένω τούρτα!!

Ανώνυμος είπε...

Γνωριστήκαμε διαδυκτιακά όταν εσύ μου έστειλες ένα σχόλιο στο μπλογκ μου.Είναι πολλά τα κείμενά σου που μου άρεσαν. Ας πούμε, το "Τεμαχίζοντας την Καλλίστη", και από τα παλιότερα αυτό για τη ματαιοδοξία μας και τα κρουαζιερόπλοια (ίσως επειδή προέρχομαι από ναυτική οικογένεια), και εκείνο για την ταινία "Ελεύθερος ωραρίου" και την "Οικονομική φρίκη" της Forester (επίκαιρο πάλι, ε;).
Τώρα, το σχόλιό σου που μίσησα περισσότερο, θα το κατάλαβες μάλλον: Η Μαντόννα. Κοντέψαμε και να αρπαχτούμε εκεί!

L' Aesthete Soleil είπε...

Καλημέρα!
@neni
Πολλές φορές είναι ανώφελο το σχόλιο. Όσο θαυμάσια μπορεί να είναι η ανάρτηση, τόσο άχρηστο μπορεί να είναι να διαφωνείς ή να συμφωνείς. Αν τα έχεις πει όλα...
@mairouli
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η τούρτα τελείωσε, αλλά η σύζυγός μου έφτιαξε μηλόπιτα.
@μάρκο τ
Ε όχι και να τσακωθούμε. Μάλλον η αντίδρασή σου είχε να κάνει με το σχόλιο της κυρίας Στάμου. Αυτό το σχόλιο με τα κρουαζιερόπλοια δεν το ανέφερε κανένας μέχρι τώρα, αν και θα έλεγα ότι και εμένα μου άρεσε.

Ανώνυμος είπε...

....άργησα!!!!!! έμεινε για μένα κανένα μικρούτσικο κομματάκι ή να στείλω από το κυριακάτικο γλυκό μου κάτι??? μάλλον το δεύτερο ε, γιατί τόσες μέρες μπαγιάτεψε η τούρτα...
οι ευχές μου όμως είναι φρεσκότατες!!! (εξάλλου είμαι μέσα το περιθώριο των 40 ημερών σωστά???)

λοιπόν να είσαι γερός να χαίρεσαι την αγαπημένη σου νεράιδα και να μας χαρίζεις και άλλα (άπειρα) ωραία/ προσεγμένα/ ιδιαίτερα/ σκεπτικιστικά αλλά και ανάλαφρα/ διασκεδαστικά /βιωματικά/ απρόοπτα κείμενα...
δεν ξεχωρίζω κανένα...όσα γραπτά σου έχω διαβάσει με πήγαν αλλού... κάθε φορά σε άλλη διάσταση και παρά την διαφορετικότητά τους η ποιότητα ήταν η ίδια :)
σ΄ευχαριστώ επίσης και για τα δικά σου σχόλια... ιδιαιτέρως για κάποιο που με προβλημάτισε ιδιαίτερα και με έβαλε σε υγιείς αναθεωρήσεις...

καλή συνέχεια
φιλιά πολλά

L' Aesthete Soleil είπε...

Ευχαριστώ κασταλία μου για τ κολακευτικά σου σχόλια. Προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι αυτό το σχόλιό μου που σε έβαλε σε σκέψεις. Πού να πάει θα το βρω! :-)

Ανώνυμος είπε...

xaaxaxaxaxa!!!
μάλλον δεν θα το βρεις γιατί έσβησα όλη την ανάρτηση... λυπάμαι μόνο που μαζί σβήστηκαν και τα σχόλια αλλά εκ των υστέρων την θεώρησα πολύ επιπόλαιη...
(τα παπουτσάκια ήταν , άντε να μη σε παιδεύω)....

παρόλα αυτά δεν ήταν το μόνο σχόλιο που με έβαλε σε σκέψεις...

γεια :)

Leviathan είπε...

esto kai ka8isterimena sou leo kai ego kali sinxeia!!na exeis orexi na moirazesai mazi mas ola auta pouy 8es!!!8imamai edona tin anartisi sou opou kapoios sou eixe pei na min anaferesai toso poli sti ginaika sou kai stin agapi sas!!!filia polla!!

L' Aesthete Soleil είπε...

Ξημερώνει Τρίτη...
@κασταλία
Θυμάμαι την ανάρτηση, αλλά όχι το σχόλιό μου... Δυστυχώς! :-)
@leviathan
Να είσαι καλά φίλε μου! Είσαι ο μόνος που επέλεξες αυτή την ανάρτηση!

faraona είπε...

Που εισαι εσυ?
Γιατι χάθηκες μόλις έκλεισες τον ενα χρόνο?
Δηλαδη αν κλεισεις ενα χρονο γάμου τι θα κανεις?

χαχαχα!!!

πολλα φιλια

L' Aesthete Soleil είπε...

Μην ανησυχείς. Δουλειά και απρόβλεπτοι παράγοντες που με ταλαιπωρούν λίγο...

Ιμμαήλ είπε...

μπονζουρ!
άργησε η μέλισσα, αλλά τα κατάφερε!
να ζήσεις κύριε συμbloggιτη, να είσαι πάντα χαρούμενος και δημιουργικός και πάντα στην παρέα μας!!!
μου άρεσε η περιπλάνηση του χάμστερ και του σκύλου, που τελικά είναι μια περιπλάνηση στον ίδιο μας τον εαυτό και τον κόσμο μας.
εμ, τι να κάνει σε ένα λιχούδικο μελισσάκι ένα κομμάτι τούρτα? μπορώ να έχω και ένα παστάκι για συμπλήρωμα?? :)
καλό σκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L' Aesthete Soleil είπε...

Καλό σαββατοκύριακο ιμμαήλ. Ολόκληρη τούρτα για εσάς μελισσούλα!

seniorita είπε...

μου λείπεις ήλιε μου!!
ελπίζω να είσαι καλά!

L' Aesthete Soleil είπε...

Με συγκινείς. Σε παραπέμπω στην απάντηση που έδωσα στην faraona.

manetarius είπε...

Ρε παιδιαααααά... ας βάλει κάποιος την τούρτα στο ψυγείοοο...κοντεύει ένα μήνα απ' έξω... θα ξυνίσει και δεν θα τρώγεται!!

Antoine είπε...

Κύριε Αισθητιστή,

Γιατί απουσιάζεται; Έρχονται και τα Χριστούγεννα... πρέπει να στολίσετε!

Adamantia είπε...

Ζητω συγνωμη για τη μεγαλη καθυστερηση αλλα βλεπω προλαβαινω ακομα. Ειχα μπει απο ενα σχολιο σου στο bloggouli και μ'αρεσε παρα πολυ η αναρτηση του γαμου σου και ολες οι επομενες κυριως για τη ποιοτητα του χιουμορ σου!
Βλεπω ομως οτι εχεις χαθει λιγο,ελπιζω να εισαι καλα και να γυρισεις γρηγορα!
Καλο βραδυ!

L' Aesthete Soleil είπε...

Σας ευχαριστώ όλους! Προσεχώς θα δώσω νέα ανάρτηση, να προσέχετε και να είστε όλοι καλά. Σας ασπάζομαι!

Ιμμαήλ είπε...

Χρόνια πολλά! Καλά να περάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

One Happy Dot είπε...

Μα που είσαι εσυ τελος πάντων??????????? :) Ελπίζω πως είσαι καλά!

Madame de la Luna είπε...

Εγώ του γάμου σου θυμάμαι κι αυτή με το ζευγάρι διαφορετικού επιπέδου κι αυτή απ' την "βόλτα" σου σε κάποιο νοσοκομείο... Είχα καιρό να περάσω, αλλά ήρθα την κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω να περνάτε όμορφα με την καλή σου, να μείνεις όσο σου κάνει κέφι στην μπλογκόσφαιρα και να βρεις έναν λόγο να χαμογελάσεις στις γιορτές. Φιλιά!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Φιλί και Γλρένιες αγκαλιές

faraona είπε...

Καλες γιορτες!!!
Με υγεια,αγαπη και ειρήνη!

katerina είπε...

Ευχομαι απο καρδιάς τα πιο όμορφα. Μάλλον τα πιο συγκλονιστικά.
Χρόνια πολλά!!!

nina είπε...

Κοίτα...εγώ ήρθα για βασιλόπιτα και μου έχεις ακόμα το birthday cake; :)

Εύχομαι να είσαι καλά, χρόνια πολλά, καλή χρονιά, να χαίρεσαι τη σύζυγό σου και όλους όσους αγαπάτε.

Δήμητρα είπε...

Καλέ πού είσαι εσύ;;;
Καλή χρονιά όπως και να χει....
Άντε εμφανίσου...!!!!!!!

seniorita είπε...

αυτό το ''προσεχώς'' πότε είναι πια..
καλή χρονιά anyway..

L' Aesthete Soleil είπε...

Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους. Λοιπόν επέστρεψα από την Πόλη-Ορχήστρα (Βιέννη) και θα αναφέρω εν τάχει πώς τα πέρασα σε επόμενο post. Περιμένω να αρχειοθετήσω λίγο τις φωτογραφίες για να βάλω και εικόνες. Και μην ξεχνάτε, σας αγαπώ! (όπως έλεγε και η Μαρία Αλιφέρη).

neni είπε...

Μας λείψατε..που είσαστε χαμένος τόσο καιρό;