Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Βγάλτε τη μπλούζα σας!

"Πέταξέ τα όλα", θα έπρεπε να είναι η φράση που χαρακτηρίζει τον ηθοποιό -και wannabe top model- Μatthew McConaughey. Γενικά, η ερμηνευτική του δεινότητα συνοψίζεται στη φράση, "αφού έχω τέλειους κοιλιακούς γιατί να μη τους δείξω;" Έτσι και στην νέα του ταινία "Fool' s Gold, ξαναπιάνει το άθλημα, φορώντας ένα πολύ στενό μπλουζάκι (ξέρετε για να φανεί πιο σέξι, όταν το βγάλει). Αφού όλοι τον δουλεύουν πλέον, μέχρι και ο Μatt Damon σε ένα talk show τον μιμείτο λέγοντας "Ας βγάλουμε τα πουκάμισά μας κι ας συμφιλιωθούμε". Να έπαιζε και λίγο καλύτερα...

2 σχόλια:

ds είπε...

Τέλειο σώμα! Το είδα και στο trailer και είπα wow! Δεν ξέρω αν παίζω καλά αλλά δεν με ενδιαφέρει -- δεν φαίνεται το είδος ταινίας που χρειάζεται δυνατές ερμηνείες.

Btw, τι συμβαίνει με τους Έλληνες ηθοποιούς και τα μέτρια σώματά τους; Αν εξαιρέσεις τον Κ. Σόμμερ και τον Δ. Βλάχο, όλοι οι άλλοι είναι από μέτριο και κάτω!

L' Aesthete Soleil είπε...

Δεν νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο αν μία ταινία προσφέρεται για δυνατές ερμηνείες ή όχι. Το ζήτημα είναι εάν ένας ηθοποιός είναι έτοιμος να προσφέρει μία καλή ερμηνεία είτε η ταινία το ζητάει είτε όχι. Τότε μόνο μπορεί να ονομάζεται ικανός ηθοποιός.