Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Πώς να γίνεις Σάρα Πέλιν από Σάρα Πέλιν;

Πώς να μεταμορφωθείς από Σάρα Πέλιν (νικήτρια Αλάσκας στα διάσημα καλλιστεία "Μις Αλάσκα") σε Σάρα Πέλιν (Σοβαρή, Δυναμική, Φεμινίστρια, Ρεμπουπλικάνα, Μάνα-Μητέρα-Μαμά, Οικογενειάρχης, Χριστιανή, Συντηρητική, Υποψήφια Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. 2008); Παρακάτω παραθέτουμε σε όλες τις γυναίκες, οι οποίες θέλουν να επιτύχουν στην καριέρα που θα επιλέξουν, δέκα απλά βήματα για να γίνουν σωστές καριερίστες. Στην υπερεπιτυχημένη και δημοφιλή λίστα για τα βήματα που έπρεπε να ακολουθήσουν οι άνδρες που ήθελαν να έχουν την επιτυχημένη πορεία του Τζορτζ Μπους Τζούνιορ (Μπους πρόεδρος: Ηλίθιος Πρόεδρος / Μπους προ προεδρίας: Ηλίθιος) ήρθε η ώρα να ακολουθήσουν οι γυναίκες. Ομολογουμένως η συναταγή για τον Μπους περιελάμβανε ένα μόνο βήμα, η τακτική ωστόσο, για τη Σάρα Πέλιν είναι πιο σύνθετη. Πάρτε χαρτί και στυλό και σημειώστε!
1. Πετάς ό,τι ξέκωλο φορούσες για να σε ψηφίσει ο μοναδικός κριτής της διοργάνωσης "Μις Αλάσκα". Πετιούνται και τα ροζ μπλουζάκια με τις σπιρτόζικες ατάκες, τις εμπνευσμένες από το βλαχοαμερικανικό πνεύμα.
2. Φοράς ένα μονόχρωμο ταγιέρ, όσο το δυνατόν πιο σοβαρό, μαζεύεις τα μαλλιά σε κότσο, γίνεσαι διοπτροφόρος πρεσβυωπίας (ου γαρ έρχεται μόνον) και υιοθετείς ένα απειλητικό χαμόγελο τύπου Φρέντι Κρούγκερ. Το παλιό αυθόρμητο καλύτερα να το ξεχάσεις.
3. Παντρεύεσαι ένα ανδρείκελο, αραδιάζεις μία στάνη παιδιά, τα στήνεις δίπλα σου (εσύ μπροστά) και βγάζετε φωτογραφία (τύπου αμερικανικής διαφήμισης: κορν φλέικς και χαμόγελα μέχρι τα αυτιά).
4. Δηλώνεις "Μάνα στο Σταυρό του Πόνου, Πατριώτισα και Αμερικανίδα Χριστιανή" (όπου Αμερικανίδα Χριστιανή σημειώστε: κατά της άμβλωσης και των ομοφυλόφιλων, υπέρ της οπλοκατοχής και του ανελέητου κυνηγιού σε άγρια ζώα).
5. Δίνεις 150 δολάρια σε όποιον πατριώτη σκοτώσει λύκο στην Αλάσκα.
6. Θεωρείς γελοίο (σκας κι ένα χαμόγελο προαιρετικά) το γεγονός ότι θεωρούν τις πολικές αρκούδες προστατευόμενο είδος τη στιγμή που είσαι επιφανές μέλος των οικολόγων.
7. Γίνεσαι μητέρα για πέμπτη φορά με σπάνιο τρόπο. Μέχρι τώρα δύο τρόποι υπήρχαν για να γίνεις μητέρα. Ο ένας ήταν με τον κρίνο. Τώρα ευφευρέθηκε ο τρόπος Σάρα Πέλιν. Καλύπτεις το σκάνδαλο της 17χρονης εγκυμονούσας κόρης σου (προαιρετικά φώναζέ την Μπρίστολ), παίρνεις λίγα κιλά και φέρνεις στον κόσμο ένα νέο μέλος που θα μεγαλώνει μπερδεύοντας τις έννοιες μαμά, γιαγιά και αδερφή. Το μπέρδεμα είναι υποχρεωτικό.
8. Ξεχνάς το εύθραυστο περιβάλλον της Αλάσκας και ως Αμερικανίδα οικολόγος υποστηρίζεις την άντληση πετρελαίου (κάποτε πρότεινες τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας).
9. Το παίζεις έκπληκτη βγάζοντας άναρθρες κραυγές (aaaah!, οοοh!, οh dear, oh my!) όταν ο ΜακΚέιν σε χρίζει "Αμερικανίδα Αντιπρόεδρο", ωστόσο είσαι άξια του τίτλου μόνο εάν κερδίσεις τους απογοητευμένους ψηφοφόρους της Χίλαρι.
10. Βγαίνεις πριν από τον ΜακΚέιν στις πίστες για να θερμάνεις το κλίμα, μην ξεχνάς το χαμόγελο-πρέπει να το βλέπει και ο τελευταίος πληρωμένος κομπάρσος-και αγαπάς όλο τον κόσμο, εκτός από τον Ομπάμα και τους τρομοκράτες (όχι σου είπα δεν είναι αυτός ο καραφλός που κυνηγάει τον Μπαγκς Μπάνι! Όχι ούτε η κακιά μάγισσα στην Μπάρμπι Ραπουνζέλ!) Αν τα καταφέρεις σου αξίζουν θερμά...

...συγχαρητήρια! Από έτσι:
έγινες έτσι:

43 σχόλια:

She είπε...

Αναρωτιέμαι όμως αν μετά από όλα όσα ειπώθηκαν θα ξεκουνηθεί κανένας κολλημένος αμερικάνος. Θα φανεί.

manetarius είπε...

Συμφωνώ με την she...
Όσα ακούστηκαν της έκαναν τα μούτρα κρέας...και θα βγεί και πρώτη. Γιατί ως γνωστόν οι Αμερικάνοι είναι καλοί χριστιανοί και κατά των αμβλώσεων και των ομοφιλοφύλων... σε λίγο θα οργανώσει και σαφάρι για κυνήγι μαύρων...Αντί να πηγαίνουμε μπροστά, πάμε 100 χρόνια πίσω πάλι!
Γειά σου Αμερική, χώρα της ελευθερίας!
@#$%ται ο Κολόμβος!

L' Aesthete Soleil είπε...

Καλημέρα Aμερική!
@goooooood girl
Thanx!
@she
Όχι βέβαια. Δύσκολα θα χάσουν οι Ρεμπουπλικανοί... :-(
@manetarius
Ως Χριστιανή θα κυνηγάει και τους μαύρους για να φάει τον Ομπάμα. Χώρα οπισθοδρομική, σεμνότυφη και υποκρίτρια!

Δήμητρα είπε...

Kαλέ,ξέχασες το όπλο...Πρέπει να χεις όπλο.
Ξου ξου...μακρυα από μας....

lila είπε...

Ξέχασες το χρώμα το μαλλιών,από θαμπό καστανό,σε λαμπερό ξανθό με ανταύγειες και επίσης σαν να μου φαίνεται και το χρώμα των ματιών διαφορετικό.Τελός πάντων χρείαζεται μία γενική αναδόμηση και έτοιμο το χρίσμα!
Πάντως παραμένει αντιπαθητική.Αυτό δεν της βγαίνει ούτε με εγχείριση.(Δεν είμαι τόσο κακιά συνήθως,απλά μερικά άτομα μου το βγάζουν!)

L' Aesthete Soleil είπε...

Hello again and God Bless America!
@δήμητρα
χαχαχα! Σωστά και να το δοκιμάζει!
@lila
Και μένα το ίδιο! I can't help it!

Helena είπε...

Ωραίο!!!Η lila έχει δίκιο πρέπει οποσδήποτε να γίνει ξανθια!!!


Υπάρχουν καλλιστεία μις Αλάσκα???

Unknown είπε...

το μάρκετινγκ είναι αυτό που ανεβάζει και κατεβάζει. ιδρύει και γκρεμίζει. φτιάχνει και καταστρέφει...

μα και η επιλογή(;)του καθενός να μπει σ' αυτό τον δρόμο ύπαρξης μέσα απ' την ανυπαρξία...

φιλιά βρόχινα...

L' Aesthete Soleil είπε...

Φιλιά αμερικανικά!
@helena
Η lila είπε ότι τα άλλαξε και έγινε ξανθιά. Και ναι, υπάρχουν καλλιστεία Αλάσκα.Τα μάθαμε από τότε που η Πέλιν ανέλαβε μελλοντική αντιπρόεδρος των Η.Π.Α.! Εδώ υπάρχουν καλλιστεία Πελοποννήσου!
@νεράιδα της βροχής
Από την ανυπαρξία της Πέλιν μπορεί να κριθούν πολλά πράγματα για το μέλλον του ζωικού βασιλείου, της μόλυνσης της Αλάσκας, της οπλοκατοχής κ.ά.. Μην την υποτιμάς, αυτή εμφανίστηκε από το πουθενά και κοντεύει να γίνει αντιπρόεδρος σε μία χώρα που επηρεάζει τους πάντες.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ υπάρχουν καλλιστεία Ύδρας. Παρευρέθηκα πρόσφατα (όλως τυχαίως) και καμία από τις διαγωνιζόμενες δεν ήταν από την Ύδρα ή από άλλο νησί τού Αργοσαρωνικού. Φήμες ότι η φετινή εστεμμένη προορίζεται για αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων ελέγχονται ως ανακριβείς.

oblivion είπε...

το θεαματικό είναι ότι αυτή η ξεΐγκλωτη και ο συνταξιούχος βετεράνος Μακκέιν έχουν πιθανότητες να μας διαφεντεύουν για άλλα τέσσερα χρόνια.. γιατί δεν έχω καμία ελπίδα ότι οι αμερικάνοι θα ψηφίσουν κάποια στιγμή πιο προοδευτικά;
υγ εσύ απολαυστικός, όπως πάντα!

tovenito είπε...

γιατί νομίζω ότι τίποτα δεν θα αλλάξει; φυσικά και προτιμώ ομπάμα αλλά κρατώ μικρό καλάθι όποιος κι αν βγει

seniorita είπε...

είσαι φοβερός!
κι αυτή φοβερά τρομακτική!!

One Happy Dot είπε...

Μην ξεχάσεις το πριόνι για να πριονίσεις τις καρέκλες εκείνων των φερέλπιδων κορασίδων που θα τολμήσουν να σκεφτούν ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως να γίνουν Σαρα Πέλιν στη θέση της Σαρα Πέλιν! oh dear God! (I have it I'm telling ya' ελληνιστί το'χω σου λεω!)

Ανώνυμος είπε...

Ολα ειναι θέμα μάρκετινγκ (γι΄ αυτούς, που τα κατασκευάζουν) και θέμα παιδείας (γι΄ αυτούς, που μασάνε).
Παιδείας, ως φαίνεται, ανύπαρκτης.

Σταλαγματιά είπε...

Μια οφθαλμαπάτη είναι όλοι τους
Και οι δικοί μας και εκείνοι.
Ειλικρινά με πιάνει ναυτία στο άκουσμα όλων αυτών.

L' Aesthete Soleil είπε...

American kisses to everyone!
@blogoulis
Σε αντίθεση με την Μις Αλάσκα που προορίζεται για αντιπρόεδρος! :-)
@oblivion
Δυστυχώς δεν μιλάμε για απλές πιθανότητες. Προς το παρόν βρίσκονται αρκετά μπροστά. Συν τοις άλλοις το χρώμα δεν βοηθά τον Ομπάμα. Επίσης έπρεπε να ανακοινώσει την Χίλαρι ως αντιπρόεδρο. Θα τον βοηθούσε εξαιρετικά. Τώρα... άστα! Ευχαριστώ για το υ.γ.
@tovene592
Κι εγώ το ίδιο. Οι απόψεις των γκάνγκστερς δύσκολα αποκλίνουν μεταξύ τους...
@seniorita
Φοβερά, τρομερά και σατανικά αποκρουστική! :-)
@One happy dot
Το 'χεις, το 'χεις! Τώρα το πριόνι δεν κάνει τίποτα. Από το supermarket είναι τί να σου κάνει;
@houlk
Όχι ανύπαρκτης! Διεφθαρμένης και κατευθυνόμενης που είναι χειρότερο!
@anastasia
Και εν προκειμένω, η δραμαμίνη αποοδεινύεται δραματικά ανεπαρκής! :-)

Ιμμαήλ είπε...

Το συστηματάκι της μεταμόρφωσης απο άνθρωπο σε αιμοδιψές ζόμπι είναι τόσο παλιό όσο και η ανθρωπότητα.
Το κακό είναι ότι οι συντηρητικοί Ευαγγελιστές (που δεν επιτρέπουν άμβλωση ούτε σε βιασμό) απλώνουν δίχτυα όλο και μακρύτερα και επηρεάζουν μυαλά ακόμα και στην Ελλάδα.
Κόσμος 2008 μΧ, ολοταχώς για νέο Μεσαίωνα

Helena είπε...

@axa !! den peirazei allo katalaba!!:-)))


filia

L' Aesthete Soleil είπε...

Γεια και πάλι αλά αμερικανικά!
@ιμμαήλ
Έχεις δίκιο, αλλά πέρα από θρησκευτικές πεποιθήσεις, στις οποίες δεν δίνω απολύτως καμία βάση ούτε προσοχή, είμαι κι εγώ κατά της έκτρωσης, διότι ακόμα και επιστημονικά θεωρείται φόνος ενός ανυπεράσπιστου πλάσματος που σφαδάζει.
@helena
It' s o.k.!

Leviathan είπε...

xaxa 8eiko!!!!mas exoun prixei mautin....ama pia...filia!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Στο χωριό μου λένε , από πίτα που δεν τρως , τί σε μέλει και άν καεί.
Στην περίπτωση αυτή όμως μας μέλει.
Τ' Αμερικανάκια ,Αμερικάνικα ψηφίζουν και μας φορτώνουν τον κουμανταδόρο του πλανήτη να έχουμε να τον χαιρόμαστε.Όπως λέει και το μανιτάρι &*)(*()&()Ο Κολόμβος.

βιολιστης στη στεγη είπε...

And the Oscar goes....to Saaaraaa Peeelin!
WOW!

aris είπε...

Ένα κρυόμπλαστρο είναι ωσάν την Αλάσκα... να βγει μόνο για να την πιάσει στο στόμα του ο Τσάβες να ρίξουμε το γέλιο της (γκρίζλι, Αλασκας ένεκα) αρκούδας

Ανώνυμος είπε...

Είμαι και εγώ κατηγορηματικά κατά της έκτρωσης. Και η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι το ίδιο κατηγορηματική στο σημείο αυτό όσο και οι Ρωμαιοκαθολικοί ή οι (συντηρητικοί) Προτεστάντες.
Το πρόβλημά μου με την Σάρα Πέιλιν δεν είναι εκεί, αλλά στο γεγονός ότι οι συντηρητικοί αμερικανοί προτεστάντες, ειδικά του "ευαγγελιστικού" κλίματος, έχουν μία πολύ συγκεκριμένη άποψη για τον Χριστιανισμό, η οποία, πιστεύω, φτάνει στην απόλυτη παραχάραξή του. Για παράδειγμα, συνδέουν την αντίθεση στην έκτρωση με την φανατική υπεράσπιση της οπλοχρησίας και της θανατικής ποινής.
Επίσης, επειδή ακριβώς αγνοούν την μακραίωνη ερμηνευτική παράδοση της Αγίας Γραφής, όπως διασώζεται στην Ορθόδοξη Εκκλησία, οι Προτεστάντες καταφεύγουν σε μία κατά το δοκούν ερμηνεία της. Δηλαδή, όπως νομίσει ο καθένας. Οι πιο συντηρητικοί την ερμηνεύουν κατά γράμμα. Το αποτέλεσμα είναι συχνά φαιδρό: Η Γη δημιουργήθηκε ακριβώς πριν από 6.000 περίπου χρόνια, οι αναφορές στον Ισραήλ στην Παλαιά Διαθήκη αναφέρονται στο σημερινό κράτος του Ισραήλ, κ.λπ. Το εβραϊκό λόμπυ της Αμερικής βασίζεται σε μεγάλο βαθμό πλέον στους "Ευαγγελιστές" Προτεστάντες, επειδή εκείνοι προσδοκούν ότι με επέκταση του Ισραήλ στα όρια του κράτους του Δαβίδ (!) γίνεται το θέλημα του Θεού και προετοιμάζεται ο δρόμος για τη Δευτέρα Παρουσία.
Κατά ανάλογο τρόπο, έχουν μία πολύ πιο θετική θεώρηση του πλούτου από όσο συμβαίνει στην Ορθόδοξη χριστιανική παράδοση (άσχετα με τις διάφορες εκτροπές και τα διάφορα φαινόμενα "Βατοπεδίου"). Θεωρητικά όμως, για τους συντηρητικούς Προτεστάντες ο πλούτος είναι απόδειξη της ευλογίας του Θεού. Ανάλογα, το οικολογικό κίνημα είναι αρνητικό, όχι μόνο επειδή στρέφεται έμμεσα κατά του πλούτου, αλλά και επειδή προσπαθεί να εμποδίσει την αναπόδραστη πορεία του κόσμου προς τη Δευτέρα Παρουσία. Αν αυτές τις πολιτικές εφαρμόσει ο Μακ Κειν με την Πέιλιν, νομίζω πως τα αποτελέσματα για όλον τον πλανήτη θα είναι δυσμενέστατα.

kyzikos είπε...

και το κακό είναι πως ο Κολόμβος λέγεται πως ήταν Χιώτης!
πάντως η φωτό της μετά-Πέλιν, σε κάνει και ανατριχιάζεις. Χαμόγελο Βάντας(sport billy) σε συνδυασμό με βλέμμα Τασσώς Καβαδίας.

gina είπε...

Συνηθισμένη πια κατάσταση! Όχι;
Πάντως ωραία το θέτεις...
χαίρω πολύ
g

BUTTERFLY είπε...

Ειπα να ανταποδωσω την εποσκεψη, να σε χαιρετησω αυτοπροσωπως! Εμπνευσμενη αναρτηση, με γελιο, καυστικο χιουμορ και γερες δοσεις αληθειας!
Καλο απογευμα!

Alexandros A. Voudouris είπε...

χαχαχαχαχαχα,εγώ έσκασα στα γέλια!
Μπράβο πολύ ωραίο!!

aKanonisti είπε...

Εγώ γιατί δεν βλέπω καμία αλλαγή???
Νομίζω πως είναι το ίδιο άτομο.. λίγο πιο γηρασμένο...
Ο,τι και να κάνεις.. ο άνθρωπος δεν αλλάζει...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
μόνο γερνάει....

Το κείμενο.. εκπληκτικό :-)))

nina είπε...

Πολυ ωραία η γραφή σου αλλα επέτρεψέ μου να μείνω λίγο στην πρώτη φωτογραφία. Δροσερό προσωπάκι αλλά με αυτό το σώμα που βλέπω θα μπορούσε αξιοκρατικά να πάρει οποιοδήποτε άλλο τιτλο Μις εκτός από Μις Φρατζολίτσα;!!!

L' Aesthete Soleil είπε...

Kαλημέρα με χαμόγελο Σάρας Πέλιν (Θου Κύριε)!
@leviathan
Και που είσαι ακόμα! Θα την ακούμε για πολύ καιρό!
@epikuros
Τι φταίει και ο Κολόμβος; Μία ανακάλυψη έκανε ο άνθρωπος και πρόβαλλε η Σάρα Πέλιν! :-)
@βιολιστής στη στέγη
Ι can' t believe it! I would like to thank my mother, my father, my husband, the academy and every idiot American citizen. I love you!
@aris
Έτσι, έτσι! Γκρίζλι!
@μάρκος τ
Όπως θα είδες σε προηγούμενο σχόλιό μου έχω κι εγώ την αυτή άποψη όσον αφορά την έκτρωση. Στη συνέχεια τα θέτεις όλα με εξαιρετικό τρόπο. Εύγε, αγαπητέ!
@kyzikos
Kαι εμένα με ανατριχιάζει. Αν τη δω βαμμένη κλόουν εκεί είναι που θα τα παίξω! Ήδη τη φαντάζομαι! Μπρρρρρρ!
@gina
Kαλωσήρθες στο blog. Eυχαριστώ για το σχόλιο και χαίρω τα μάλα!
@butterfly
Eυχαριστώ για την επίσκεψη, καλωσήρθες!
@alx599
Έτσι είναι! Πρώτα σκάμε στα γέλια και μετά διαολοστέλνουμε. :-)))
@akanonisti
H αλεπού κι αν γέρασε...
@nina
Kαλωσήρθες στο blog! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Τώρα για την Πέλιν, μάλλον δίκιο έχεις! "Μις Φρατζολίτσα Αλάσκας"!

Adamantia είπε...

Μετα τη κοντρα Ντορας-Κοντολισας (μπρρρρ) λεω ν'αντεπιτεθουμε στη Σαρα με Τζουλια Αλεξανδρατου, αλλη λυση δε βλεπω.

Unknown είπε...

Καλώς σε βρήκα σε προσκαλώ στο blog μου..

L' Aesthete Soleil είπε...

Hello again from the american planet!
@adamantia
Καλώς ήρθες στο blog. Έχεις απόλυτο δίκιο! :-))))
@manos
Eυχαρίστως να ανταλλάζουμε απόψεις. Καλή επιτυχία. Εξ όσων είδα είναι ακόμα στα σπάργανα. Θα σε επισκεφτώ προσεχώς.

Χριστίνα είπε...

Τι τραβάει η γυναίκα για την ιδεολογία της ρε παιδιά...και παραλίγο να την παρεξηγήσω..για τον κοσμάκη θυσιάζεται..δεν το καταλάβατε;
Για να σοβαρευτώ τώρα...εγώ δεν θα πάρω καμιά έκδοση της κυρίας Σάρας...
Πολύ έξυπνη και ενδιαφέρουσα εγγραφή..θα σε ξανα-επισκεφθώ..
Σε προσκαλώ και στα λημέρια με τους ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ μου...τους μοιράζομαι..

Madame de la Luna είπε...

Το διάβασα, την ξέρω την περίπτωση της αλλά βαριέμαι ν' ασχοληθώ. Για την παλιότερη ανάρτηση με τα νοσοκομεία κτλ, θα τα πούμε ίσως εν καιρώ. Μεγάλο θέμα. Τεράστιο. Και με αγγίζει πολύ σε συναισθηματικό επίπεδο, οπότε άστο για την ώρα. Τι κάνεις νεόνυμφε; Όλα καλά; Χαθήκαμε λίγο... Καλησπέρα.

L' Aesthete Soleil είπε...

God bless America! Good afternoon!
@chrisina
Τελικά αδίκως την παρεξηγήσαμε την κοπελιά! Θα σε επισκεφθώ προσεχώς. Ευχαριστώ για την επίσκεψη!
@madame de la luna
Kαλά είμαι αγαπημένη φίλη. Για τα νοσοκομεία περιμένω τις απόψεις σου...

sloboda είπε...

μπράβο για την έρευνα...θα αρχίζω να εφαρμόζω κανόνες για να χτίσω καριέρα...και εκτός Ελλάδος - και πολύ που άργησα..να σαι καλά

Leviathan είπε...

kalo mesimeri!kali evdomada na exeis!!

Aura είπε...

Kαλή εβδομάδα γλυκό αγόρι:)
Oι φωτό έχουν πολύ γέλιο..

Ανώνυμος είπε...

αχ! άργησα και μου τα πήραν τα καλά σχόλια ;) καλό βράδυ λοιπον από μια αργοπορημένη, ταλαιπωρημένη αλλά καταχαρούμενη νύμφη :)
τις ευχές μου στην δική σου :)

L' Aesthete Soleil είπε...

Καλημέρα με νέες αμερικανιές!
@sloboda
Ίσα που προλαβαίνεις!
@leviathan
Aν και καθυστερημένα σου εύχομαι το ίδιο!
@aura
Να είσαι καλά γλυκό κορίτσι!
@κασταλία
Νύμφη λέγοντας; Παντρεύτηκες; Did you join the club;