Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Οντισιόν για νύφη

Ο Β.Κ. ο πλέον προσφιλής από τους φιλτάτους μου - και μελλοντικός κουμπάρος μου - αντιμετωπίζει ένα μείζον πρόβλημα. Σπουδάζοντας στην Αγγλία γνώρισε μία Κύπρια φοιτήτρια την Φ. Λοιπόν, να μην τα πολυλογώ κόλλησαν, δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, αλλά λόγω απόστασης διέκοψαν αυτό το δεσμό, προς μεγάλη απογοήτευση του Β. Λοιπόν, ο Β. έχει την ηλικία μου (σας υπενθυμίζω ότι είμαι 28 μη σας γυρίζω τώρα στο προφίλ μου) νιώθει ότι τα χρόνια περνάνε και εν τέλει δε θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα σπιτικό. Ο Β. εκτός από πολύ καλός χαρακτήρας (όχι ξενέρωτος) είναι και πολύ ωραίος. Ψηλός, όμορφο σώμα και πρόσωπο και χαρακτηρίζεται δια την γαλλικήν αβρότητάν του προς τις γυναίκες (μην νομίζετε ότι πρόκειται για φλώρο), με λίγα λόγια έχει τις χάρες όλες. Απ' ό, τι πιστεύω, ωστόσο, το κόλλημα με την Φ. καλά κρατεί, οπότε προσπαθώ να τον αποσπάσω από αυτήν την σκέψη και ψάχνω μία γυναίκα αναλόγων προσόντων. Και πιστεύοντας ότι στο blog υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες για ανεύρεση συντρόφου, όσες πιστές προσέλθετε. Μοναδικός όρος: Να μοιάζει κάπως στην Laura Elena Harring (για όσους δεν την ξέρετε είναι η κοπέλα που στέκεται με ηδυπάθεια παραπλεύρως). Όχι τίποτα άλλο, αλλά ο καημένος ο φίλος μου, πρέπει να ταιριάζει και λίγο (τουλάχιστον εμφανισιακά) με την συμβία του. Τώρα, όποια έχει μία τέτοια εμφάνιση, καλό είναι να επικοινωνήσει μαζί μου (μέσω blog. Μην επιμένετε, τηλέφωνο δεν δίνω) και εάν τα βρείτε με τον Β. καλώς, εάν όχι θα επικοινωνήσω ξανά στο μέλλον με όλες τις γυναίκες που διαβάζουν αυτό το blog. Εις το επανιδείν!

4 σχόλια:

One Happy Dot είπε...

Χωρίς να θέτω υποψηφιότητα για νύφη πρέπει να σου πω ότι "συγκινούμαι" με την διάθεσή σου να βρείς γυναίκα στον κουμπάρο σου αναγνωρίζοντας την αξία του και θέτοντας τα ανάλογα κριτήρια. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ανεύρεση και κάθε ευτυχία στο μελλοντικό αν και σε λανθάνουσα κατάσταση ζεύγος! Τα standards είναι υψηλά οπότε το αποτέλεσμα αναμένεται τουλάχιστον εξαιρετικό! Αναρωτιέμαι βέβαια κατά πόσο ο υποψήφιος γνωρίζει ότι γίνεται οντισιόν για χάρη του ενω από την άλλη ίσως μια φωτογραφία του να βοηθούσε και τις ντροπαλές! :) ένα κίνητρο πάντα διευκολύνει την κατάσταση!
Επίσης κάθε ευτυχία σε σένα και την καλή σου! Η θηλειά που περιγράφεις σε προηγούμενο Post δεν είναι αντρικό προνόμιο, no worries! Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ κάθε φορά που η απλή και τόσο ευχάριστη συμβίωση πάει να αλλάξει και να περάσει σε επόμενο στάδιο έστω και θεωρητικά! Από την άλλη όμως...όλα μια ιδέα είναι οπότε ας μην "πνιγόμαστε" σε μια κουταλιά νερό και ας το χαρούμε! Καλά κουράγια γενικότερα...

L' Aesthete Soleil είπε...

Εγώ αγαπητή serendipity μπορώ να είμαι μεσολαβητής. Δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από την πλάτη του, αλλά ευχαρίστως να τού συστήσω μία blogger ή φίλη ενός blog. Aν έχεια καμιά καλή ιδέα, tell me!

One Happy Dot είπε...

Αν και η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό (2η παραδοχή για φέτος ότι υπάρχει μυαλό...wow! το επόμενο βήμα είναι να τριτώσει το κακό του πρίν το πέρας του ετους!!) είναι να τον αφήσεις να βρεί μόνος του το άλλο μισό γιατί μόνο έτσι θα ξορκίσει το κακό της Φ. και θα ζήσει μια ζωή χαρισάμενη, από την άλλη ποιός μας λέει ότι αυτή τη στιγμή, ως καλός φίλος και μέλων κουμπάρος, δεν βάζεις το λιθαράκι σου στην ευτυχία του?ε?ε? Κανείς δεν μας το λέει οπότε τάσω τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία σου με σκοπό το Β.Κ. project "save the handsome bachelor" να στεφθεί με επιτυχία. Η πρώτη Laura Elena Harring wonnabe φιλενάδα μου που θα χωρίσει/απογοητευεί από τον "άκαρδο, αναίσθητο και χωρίς κατανόηση" φίλο της που μέχρι πρότινος λατρεύαμε αλλά πλεόν μισούμε θανάσιμα έχει ήδη κατοχυρωθεί στον Β! Άντε να ζήσουν τα παιδιά και πάντα ευτυχισμένα! :)

L' Aesthete Soleil είπε...

Άργησα να απαντήσω αλλά ασχολούμουν με το τι θα πρέπει να οργανώσω ακόμα για τον (θεού θέλοντος)γάμο του Β.Κ. Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!